Balaban İlkokulu

WEB https://halfetibalabanilkokulu.meb.k12.tr
Adres : BALABAN MAH. BALABAN KÜME EVLERİ BALABAN ILKOKULU BLOK NO: 41 HALFETİ / ŞANLIURFA
VİZYON : Kültürel değerlerine bağlı, yenilikçi, gelişime açık, bilişim teknolojilerini etkili kullanan, sosyal ve sportif faaliyetlerde etkin, yurt içinde ve yurt dışında ülkemizi en iyi şekilde temsil eden öğrenciler yetiştirmek.
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak bilgi çağını doğru anlayan, evrensel değerleri kavramış, hak ve özgürlüklere saygılı milli değerlere sahip, hoşgörülü, sorumluluk bilinci gelişmiş, üretken sorun çözme yeteneği olan, çevreye duyarlı özgüvenli, donanımlı model insan yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
Saatler : 08.30 - 14.10
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : SOBALI (ODUN-KÖMÜR)
Servis : Okula geliş gidişler yol güzergahında bulunduğumuz mahallelerin öğretmen servisi ile yapılmaktadır. 15 - 20 dk sürmektedir.
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Balaban Mahallesi Balaban Sokak No:7 Halfeti/Şanlıurfa
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İl Merkezine 90 İlçe Merkezine 12 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :